Siirry suoraan sisältöön

Cocktailtikut lastenjuhliin

Cocktailtikut lastenjuhliin ovat hitti!

Jokainen vanhempi tietää, miten suurta päänvaivaa lastenjuhlien tarjoilut saattavat aiheuttaa. Pitää ottaa selvää lapsivieraiden allergioista, vanhempien vakaumuksista ja näin edespäin. Lisäksi tarjoiluiden pitäisi olla maistuvia ja mielellään vieläpä hauskannäköisiä. Myös trendit vaihtelevat vuosittain, kun toisinaan muotia ovat yksisarviskakut ja toisena vuonna kaiken pitäisi olla sinistä. Yksi lastenjuhlien hitti kuitenkin on ja pysyy; tee cocktailtikut lastenjuhliin ja juhlasi ovat takuulla onnistuneet!

Cocktailtikut lastenjuhliin ovat takuuvarma hitti

Lastenjuhlien järjestäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin tiedustelemalla juhlakalulta juhlien teemaa ja suunnittelemalla siihen sopivan kattauksen sekä tarjoilut. Kannattaa myös selvittää vieraiden mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet, jotta jokaiselle vieraalle on varmasti jotain herkkua tarjolla. On hyvä varata pientä naposteltavaa lastenjuhliin pieniin kippoihin, joita voi käydä täyttelemässä aina tarpeen mukaan. Esimerkiksi karkit ja popcornit maistuvat yleensä kaikille.

Myös cocktailtikkuja kannattaa varata useita erilaisia, jotta jokaiselle löytyy mieluisia ja maistuvia herkkuja. Hyvä on myös olla tarjolla pelkkiä kasviversioita, joihin voi laittaa vaikkapa kurkkua, miniluumutomaatteja ja paprikaa. Usein myös nakit ja lihapullat maistuvat cocktailtikuissa vallan mainiosti viinirypäleitä ja juustopaloja unohtamatta. Nämä ovatkin hyvin perinteisiä mutta maistuvia cocktailtikkujen täytteitä.

Naposteltavaa lastenjuhliin

Kannattaa ottaa myös lapset ja etenkin juhlan sankari mukaan juhlien järjestämiseen. On hyvä tehdä cocktailtikut lastenjuhliin yhdessä lasten kanssa. Niiden tekeminen onnistuu yleensä hyvin pieniltäkin lapsilta. Itse juhlien sankari on takuulla mielissään, kun voi tuntea olonsa tärkeäksi saadessaan rakentaa juhlia ja niiden tarjoiluja yhdessä aikuisten kanssa. Näin juhlista tulee myös juuri sankarille mieluisan näköiset ja takuulla ikimuistoiset.

Mikäli mahdollista, cocktailtikut lastenjuhliin kannattaa tehdä vasta juhlapäivänä. Mikäli tarjottavat kuitenkin haluaa tehdä valmiiksi jo edellisenä iltana, on ne hyvä suojata hyvin esimerkiksi tuorekelmulla ja laittaa sitten jääkaappiin. Yleensä esimerkiksi juusto saattaa hieman kuivua, jos sitä ei suojaa hyvin.

Kun lastenjuhlien tarjoilut on tehty, voi suunnata bitcoin kurssille

Kun lastenjuhlien tarjoiluista ei ota turhaa stressiä, voi ne järjestää melko pienelläkin vaivalla ja aikaa jää muuhunkin, kuten vaikkapa itsensä kehittämiseen. Esimerkiksi erilaiset kryptovaluutat voivat tarjota paljon mielenkiintoista uutta tietoa sekä mahdollisuuden oman varallisuuden kasvattamiseen. Liikkeelle kannattaa lähteä käymällä ensin Bitcoin kurssi, jotta perusasiat ovat hallussa. Tämän jälkeen voi lähteä sijoittamaan bitcoiniin tai johonkin muuhun virtuaalivaluuttaan.

Lastenjuhliin kannattaa miettiä valmiiksi myös jokin ohjelmanumero tai yhteinen teema. Tähänkin on hyvä ottaa lapsia mukaan suunnittelemaan. Naamiaiset ovat esimerkiksi oiva teema lastenjuhliin tarjoten samalla lapsille mahdollisuuden olla luovia oman naamiaisasunsa suunnittelussa. Ja tietenkin näihin juhliin myös aikuisten tulee pukeutua naamiaisasuihin!

Cocktailtikut lastenjuhliin suolaisena ja makeana

Myös juhlatila kannattaa tuunata teeman mukaiseksi. Jos juhlissa on vaikkapa merirosvoteema, voi pöytäliinan ja tarjoilu- sekä ruokailuastiat valita teemaan sopiviksi ja laittaa taustalle soimaan aihepiiriin sopivaa musiikkia. Tarjolla olevat herkut ovat tietenkin lapsivieraille tärkeitä. Aina kannattaa varata makean lisäksi myös pientä suolaista juhliin, jotta juhlavieraille ei tule huono olo pelkästä makea syömisestä.

Lasten juhlat voi siis järjestää ilman turhaa stressiä rennolla otteella. Lapset tykkäävät kaikkein eniten helpoista tarjottavista, joita he voivat käydä napostelemassa pitkin juhlan. Kivannäköiset astiat ja helposti syötävät herkut ovat lasten mieleen.

Hyvät cocktailtikut lastenjuhliin voivat olla niin suolaisia kuin makeitakin. Perinteisten herkullisten suolaisten tikkujen rinnalle voi tehdä myös hauskoja makeita cocktailtikkuja, jotka takuulla maistuvat kaikille lapsille. Esimerkiksi lapsen lempikarkeista saa kivannäköisiä ja tietenkin hyvänmaksuisia cocktailtikkuja. Lähes kaikki pehmeät karkit sopivat tikkujen täytteiksi. Lastenjuhlien järjestäminen ei voisi olla enää helpompaa ja hauskempaa!